Ledenregistratie.

Bent u lid van onze kerk en wilt u meer weten over onze mede-kerkleden?

Deze site heeft een gesloten deel met informatie uitsluitend voor gemeenteleden. Daarin wordt ingegaan op kerkenraadszaken, pastorale en diaconale zaken en zaken als huwelijksjubilea en verjaardagen van de 80-plussers. Ook vindt men er de berichten van het kerkelijk bureau en het wijknieuws. Dit deel is alleen voor kerkleden en daarom uitsluitend na inloggen te bereiken.

Toegang tot het gesloten deel.
Om daartoe toegang te krijgen, moet eerst ingelogd worden. Klik daartoe op de knop "leden" in de onderste balk van de site. Na inloggen verschijnt er een extra knop "leden" in  de bovenste balk. Na daarop te klikken wordt een submenu zichtbaar met diverse onderwerpen.

Registratie als lid.
Ten behoeve van het inloggen is een wachtwoord en een gebruikersnaam nodig. Deze kunt u zelf regelen door eerst onderaan op de knop "leden" te klikken en vervolgens op de knop "nog geen account?". U dient het formulier volledig in te vullen; ook de adresgegevens. Na invulling klikt u onderaan op "registreren". Er wordt dan een email naar het door u opgegeven eigen e-mailadres gestuurd met een bevestigingslink om de registratie van uw kant te kunnen voltooien. Als u op de link klikt, krijgt u een mededeling dat het e-mailadres bevestigd is.
Registreren verloopt niet volledig automatisch. Na klikken op de bevestigingslink wordt automatisch melding gedaan van de wens tot registratie bij de webmaster. Deze controleert aan de hand van het jaarboekje of de aanvrager daadwerkelijk tot onze kerk behoort en keurt vervolgens de aanvraag goed. Het registratieformulier moet daartoe volledig ingevuld worden; ook het adres. Anders kan de webmaster een en ander niet controleren. Na goedkeuring door de webmaster krijgt de aanvrager hier bericht over via een email  en kan hij/zij inloggen.

↑ Top