PinksterPuzzeltocht 31 mei 2020

Beste gemeenteleden,
In deze bijzondere tijden leek het ons leuk om een activiteit te organiseren voor jong en oud. Samen in beweging en in verbinding met elkaar! Zij het op afstand natuurlijk, want veiligheid voorop. Daarom zijn wij druk bezig om een PinksterPuzzeltocht te organiseren. Dit vindt plaats op Pinksterzondag, zondag 31 mei aanstaande. Er wordt een wandelroute van een paar kilometers rondom de kerk uitgestippeld. Onderweg kan er gezwaaid worden naar gemeenteleden die langs de route wonen. U/je kunt de hele dag starten, waardoor de 1,5 meter afstand houden goed mogelijk is.
Voorafgaand zullen wij de kinderen vragen om iets moois te knutselen, wat de kinderen tijdens de tocht kunnen achterlaten bij de kerk. Wij zullen de knutsels bezorgen bij mensen die in deze bijzondere tijden een extra steuntje kunnen gebruiken. Houd vooral de VLOG van Jesse in de gaten, dan ziet u/je vanzelf wat de bedoeling is.
Tijdens de puzzeltocht wordt gevraagd een slagzin op te lossen. Na afloop van de puzzeltocht kunt u/ kun je de oplossing insturen. Voor de kinderen zijn er leuke prijzen te winnen.
Nadere informatie (o.a. route, opdrachten, knutselinstructie) volgt via de website, Facebook en in het Kompas (let op, het volgende Kompas verschijnt op de vrijdag voor Pinksteren).
Reserveert u zondag 31 mei alvast in uw agenda?
Hartelijke groet,
Trudy, Marleen, Mirjam, Annelies, Jan-Willem, Susan, Julia, Rinske, Jesse en Annemiek