Vakantie Bijbelweek over Daniel

Hallo jongens en meiden.

Hebben jullie inmiddels allemaal je pakketje gekregen voor de Vakantie Bijbelweek? En heb je al gekeken wat er in zit? Ik zag een paar cocktailprikkers en bordjes met verder nog een hoop papier. Maar als je mee gaat doen met de Vakantie Bijbelweek, dan worden het allemaal leuke en mooie werkstukken. In de online shows hoor en zie je de verhalen van Daniel, een jongen die in een vreemd land moest gaan wonen en in een andere god moest gaan geloven. Daniel wilde trouw blijven aan de God van Israel, de God in wie wij nu ook nog geloven. Elke keer werd het hem lastig gemaakt, maar gelukkig hielp de Here God hem. Net zoals Hij dat nu ook nog doet.

De Vakantie Bijbelweek is een online programma met 5 shows samengesteld door Matthijs Vlaardigerbroek. Elke maandag start het programma t/m vrijdag. Het programma wordt dan wekelijks herhaald. De eerste week start op maandag 6 juli, via www.dehenkieshow.nl

In Nijkerk start de vakantie pas op 17 juli, dus misschien begin jij de Vakantie Bijbelweek pas op 20 of 27 juli. Dat is geen probleem. Jesse, je weet wel, “die Vlogger”, doet in ieder geval ook mee. Ik ben benieuwd hoor of hij net zo mooi kan knutselen als jij. Stuur als je het leuk vind een foto of filmpje van je werkstuk in naar Jesse: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. In de kerk wordt er de eerste zondagen van de vakantie ook aandacht besteed aan de verhalen van Daniel.

Wil je nou nog wat meer weten, kijk dan even naar het filmpje op de site van de kerk: www.kruiskerknijkerk.nl of onze facebook pagina: https://www.facebook.com/gknijkerk/
Heb je geen pakketje thuis gekregen, of wil je met je kleinkind meedoen, bel me dan of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Er zijn nog een aantal pakketjes beschikbaar.

Namens het jeugdwerk, Gerry Zuur