Geloven voor kinderen

Ons geloof is heel belangrijk voor ons en daarom willen we het ook overdragen aan onze en andere kinderen. Naast de kerkdiensten zijn er andere activiteiten waarin we dat proberen te doen.
Op dit deel van de site wordt daar aandacht aan besteed.

DE RANK - KINDERCARAVAN

KINDERCARAVAN “DE RANK”

Hallo jongens en meisjes!

Direct na de startweek in de week van maandag 16
september starten we weer met de Rank. Jullie zijn weer van harte welkom in onze gezellige clubwagen. Op vaste plaatsen in Nijkerk wordt er dan weer club gegeven.

Ook iets voor jou?

Kindercaravan ‘De Rank’ is er voor alle kinderen tussen 4 en 12 jaar. Samen luisteren we naar een Bijbelverhaal en zingen (veel) liedjes. Ook maken we elke week wat moois of we doen een puzzel, quiz of spelletje.
Kom ook eens binnen kijken! Je mag altijd je vriendje of vriendinnetje meenemen. Want dat is nu juist de bedoeling van ‘De Rank’: álle kinderen over God vertellen. Dus ook kinderen die Hem nog niet kennen.  We hopen jullie allemaal weer te zien!
Waar is de Rank te vinden?

Maandag 18.30-19.30 uur Kievitslaan (Wulfshoeve)
Woensdag 18.30-19.30 uur Vlinderlaan (school de Hoeksteen)
Donderdag 18.30-19.30 uur VERVALLEN
Let op: in de schoolvakanties is er geen club!

Kijk ook op onze site: www.deranknijkerk.nl
of like ons op Facebook.