Jeugdactiviteiten

Clubs
Buiten de kerkdiensten zijn er activiteiten voor kinderen, tieners en jong volwassenen. De GJO is er voor kinderen van groep 5 t/m 8 van de basisschool en voor de eerste drie klassen van de middelbare school. Ora richt zich op de leeftijd van 15 t/m 24 jaar. Tenslotte is er elke laatste zaterdag van de maand iets leuks voor de tieners; Yound Activity.
Koren
We houden van zingen en dat doen we uiteraard in één van onze koren.
Overige activiteiten
Naast de clubs en de koren hebben we nog meer activiteiten. Onder andere gaan we in de zomer op kamp. Daarnaast zijn er activiteiten rond de startzondag, zoals (vaak) een vossenjacht.

Ora et Labora, meestal kortweg Ora genoemd, is een gezellige christelijke jeugdvereniging. Op de avonden, helemaal voor en door jongeren, discussiëren we over geloof en alles wat daar mee te maken heeft. Daarnaast zijn er veel leuke activiteiten, zoals de dropping en het slotweekend!

De Ora avonden zijn op vrijdag avond vanaf 20:30 in de nieuwe Jeugdruimte in de Kruiskerk.

Ben jij tussen de (15 of) 16 en 24 jaar, kom dan langs bij Ora! Kom gewoon een keer een vrijdagavond kijken, je bent altijd van harte welkom!

Contact
Facebook  https://www.facebook.com/oranijkerk