vakantiebureau 2023Informatie over het Vakantiebureau
De Protestantse Kerk Nederland (PKN) ondersteunt het organiseren van vakanties voor senioren en mensen met een zorgvraag. Dit is ondergebracht bij Hetvakantiebureau.nl. Voor 2023 is er weer een gids waarin u het totale aanbod vindt. (Deze gids ligt in het rek naast de keukendeur in de kerk).
U kunt kiezen uit meerdere bestemmingen in Nederland en er zijn ook mogelijkheden voor een vaarvakantie.
Zo maar wat reacties van vakantiegangers die eerder een week mee zijn geweest:

“Mijn vakantie was geweldig. Ik heb echt genoten van alles wat ervoor georganiseerd was”
“Mijn ouders zijn weer terug van een meer dan goede vakantieweek. Ze raken er niet over uitgepraat”
“Ik had dit al jaren eerder moeten doen”
“Ineens was de natuur weer binnen handbereik. Wat een ontspanning”

Uiteraard zijn er kosten verbonden aan deze volledig verzorgde vakantieweken, maar er zijn ook mogelijkheden tot financiële ondersteuning; ook daarover is informatie opgenomen in de reisgids.
Voorts worden er in samenwerking met RCN-vakantieparken voor gezinnen die leven op bijstandsniveau honderd gratis vakantieweken aangeboden.
Bij de verzorging van alle vakantieweken zijn honderden vrijwilligers betrokken. Het vakantiebureau is steeds op zoek naar nieuwe vrijwilligers, vooral mensen met ervaring in de zorg. Maar ook voor anderen. Dus heeft u het hart op de juiste plek en biedt u graag een luisterend oor, denkt u er dan over na om eens een weekje mee te gaan.

Veel informatie is te vinden in de reisgids en op www.hetvakantiebureau.nl, of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; natuurlijk kunt u ook altijd even met ons contacten.
Mieke van Hofwegen, vrijwilliger en contactpersoon van het Vakantiebureau in Nijkerk

Downloaden Kruiskerk-app

t,b,v, Apple ios en Android