Eerstkomende kerkdiensten

De diensten zijn via televisie of internet te bekijken/beluisteren. En wel via de volgende manieren:
  • Live op de televisie om 9.30 uur via A1 Regio TV. De kanalen zijn: Telford 1340; Ziggo 36 cq 333, KPN 1340, T-Mobile 728 en Xs4All 1340.
  • Op internet kunt u de uitzending op elk tijdstip vanaf 22 maart 9.30 uur bekijken of beluisteren via www.kerkomroep.nl. Vul dan ‘Kruiskerk Nijkerk’ in bij ‘vind u kerk’, klik op de lichtblauwe balk met ‘Kruiskerk Nijkerk’ en er komt in uw scherm de uitzending van deze zondag te staan (met alle eerdere uitzendingen eronder). Klik dan naar keuze op ‘luisteren’ of ‘kijken’ achter de dienst van deze zondag. NB. De uitzending begint 10 à 15 minuten voor aanvang van de dienst.
  • Kerkomroep.nl is ook te vinden op deze site: Klik op "Eredienst" en vervolgens opnderaan op "Kerkomroep". Klik daar bovenaan de pagina op de link naar kerkomroep.nl en u komt op het deel "Kruiskerk".  (NB. kerkomroep heeft op dit moment wat problremen. Mochten die zich voordoen, maak dan gebruik van onderstaande links)
  • Directe link naar A1: https://kerktv.a1mediagroep.nl/player/kruiskerk/
    te gebruiken tijdens de dienst:
  • Tweede link naar A1: https://stream.a1mediagroep.nl/player/tv/

A1 link naar de kruiskerk: https://stream.a1mediagroep.nl/player/kruiskerk/

Kerkdienst 31 oktober 2021

Aanvang:                   9.30 uur
Voorganger:               Ds. Veronique Lindenburg, bevestiging ambtsdragers
Ouderling van dienst:  Gerdien van Hoff
Diaken:                      Martha van ’t Klooster, Madelon van derVeen, Kees Vermeulen, Margriet Vedder
Lector:                       Fride Geluk
Organist:                    Geurt Albert Buitenhuis
Zang:                         Wakin’
Koster:                       Jan en Marry Kerssies
Geen Kindernevendienst in verband met de Kliederkerk.
Oppas:                       Hermien van Bokhorst-van de Veen, Madelon van de Veen, Janine Buitenhuis
In verband met koffiedrinken zijn er speciale regelingen. ook voor het verlaten van de kerk. Zie hiervoor het artikel Koffiedrinken.

Collectedoelen:
1e collecte – Werelddiaconaat (Kerk in Actie).
2e collecte – Kerk
3e collecte – Onderhoud en verduurzaming gebouwen

Aanvang:                   11.30 uur - Kliederkerk

Zondagochtend 31 oktober- Thema: Bijbelzondag
In deze dienst gaat ds. Véronique Lindenburg voor. Muziekgroep Wakin' speelt en zingt opwekkingsliederen. Twee diakenen van wijk Zuid worden in dit ambt aangesteld en gezegend. Zij zijn het echtpaar Arie Hoogvliet en Conny Hoogvliet-Spaans. Wij zijn dankbaar voor hun bereidheid dit belangrijke werk in onze gemeente op zich te nemen. Er is natuurlijk aandacht voor de kinderen maar geen kindernevendienst. Want later op de ochtend is er Kliederkerk. Het is Hervormingsdag en ook nog Bijbelzondag. Wij hopen velen van u te ontmoeten.

Zondagmiddag 31 oktober 11.30 uur - Kliederkerk
Zondag 31 oktober is er weer een Kliederkerk. We gaan het die ochtend hebben over een mooi en spannend Bijbelverhaal: “David en Goliath”. Op de achterpagina van Het Kompas vinden jullie een kleurenplaat. De Kliederkerk is speciaal gericht op kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Iedereen is van harte welkom, dus ook papa, mama, opa en oma. Er zijn leuke spelletjes en knutselwerkjes om aan te werken en er is wat lekkers te eten. We gaan samen luisteren naar het verhaal en we zingen over het thema: “Durf jij net als David te vertrouwen op God”?
Om 11.30 uur beginnen we. Het verzoek is om de ingang aan de Frieswijkstraat te gebruiken. We vragen elkaar om op gepaste afstand te blijven. Rond 12.30 uur sluiten we af. Helaas is besloten om de gezamenlijke lunch uit het programma te halen. We hopen jullie allemaal te zien 
Namens de kliederkerk-commissie, Mirjam de Bruijn en Nanda Tammes

Kerkdienst 3 november 2021 - Dankdienst

Aanvang:                   19.30 uur
Voorganger:               Ds. Rianne van der Nagel
Ouderling van dienst:  Henk Jan Kraaij
Organist:                    Dinie Jager-Raven
Zang:                         Zanggroep Kruiskerk
Koster:                       Nico v.d.Bunt

Collectedoelen:
1e collecte – Zending (Kerk in Actie).
2e collecte – Kerk
3e collecte – Onderhoud en verduurzaming gebouwen

a1 logoRadioprogramma ‘Zin op Zondag’ bij omroep A1 op zondag: geestelijke muziek en een overdenking
'Zin op Zondag' - onder die titel verzorgen predikanten uit Nijkerk, Barneveld en omgeving op zondagen een radioprogramma bij A1Mediagroep. Een moment van bezinning en verdieping, met muzikale omlijsting: dat staat ons daarbij voor ogen. Voorgangers uit diverse kerken presenteren dit programma.

U kunt vanaf nu afstemmen op Omroep A1 om 'Zin op Zondag' te volgen.
De uitzending van ‘Zin op Zondag’ begint om 11.00u. Om 12.00u wordt de uitzending van de daaraan voorafgaande week herhaald.
Ontvangst Radio A1:
93.5 MHz. Barneveld en de Vallei gemeenten
106.8 Mhz. Nijkerk en aangrenzende gemeenten
KPN, XS4all & Telfort kanaal 1040
Ziggo Digitaal kanaal 915
CI+ module 333 / 362
T-Mobile Kanaal 2010

ds. Albert Postma (de Levensbron Nijkerk)
ds. Pim Verhoef (de Fontein Nijkerk)