KOSTER (COÖRDINATOR) KRUISKERK

Een vergadering, een bijeenkomst of iets te organiseren?
Overleg eerst even of het in de agenda past!!

Binnen onze kerk worden door verschillende groepen heel veel mooie activiteiten georganiseerd en vinden er tal van vergaderingen plaats. Verenigingen en stichtingen ontdekken ook steeds meer ons mooie kerkgebouw. Door de vele mogelijkheden van de kerkzaal en het Trefpunt worden er ook steeds meer begrafenissen, verjaardagen, jubilea en concerten bij ons gehouden.
Om alles zo goed mogelijk te laten verlopen, graag van te voren even overleggen of u bij ons terecht kunt, dan kunnen we gelijk de mogelijkheden bespreken en proberen we teleurstelling te voorkomen.

Mijn werkdagen: maandag, woensdag, donderdag en de vrijdagochtend. Ik bereikbaar via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 06-11470333.
Willem van Roemburg