Kosters

Waar is een kerk zonder de kosters ...... we stellen ze even aan u voor:

Gastvrouw - Coördinator
mw. Jolanda Guliker - van Dijk - 06 11 470333
Telefonisch bereikbaar: Maandag, woensdag en donderdag van 9u-17u en vrijdag van 9u-12u
Gastvrouw - Coördinator
mw. Hanita Tijsseling - van de Pol
Janny Batist Hulpkoster
mw. Janny Batist-Haveman
  Koster - Vrijwilligers
Naast de kosters zijn nog diverse koster - vrijwilligers werkzaam

GASTVROUW/COORDINATOR

Iets te organiseren? Overleg eerst met de coördinator!!!
De coördinator is een belangrijke spil in onze kerkelijke werkzaamheden.
In onze kerkelijke gemeente worden heel veel activiteiten georganiseerd en vergaderingen belegd door wijkraden, commissies en diverse groepen. Het is van belang om voor elke activiteit en vergadering eerst de locatie vast te leggen bij de coördinator, voordat je iets organiseert. Soms kan een coördinator niet altijd tegemoet komen aan de wensen van betrokkenen. Daarom is het overleg van te voren heel belangrijk, dit voorkomt teleurstellingen.

Jolanda Guliker, 06-11470333

↑ Top