Gemeente Groei Groepen

Algemeen
De GG-groepen zijn ontstaan vanuit de initiatieven van het Evangelisch Werkverband. Vanuit de visie van kerkopbouw d.m.v. kleine groepen zijn ook wij aangehaakt bij de landelijke structuur: materiaal, visie, werken met het groeimodel, kringleiders die toerusting krijgen van de predikant.

Als gevolg van het Coronavirus zijn we teruggelopen tot 1 kring van circa 12 personen. We zijn maar een paar keer bij elkaar geweest in het afgelopen seizoen. Maar hopelijk komen we gauw op oude sterkte als we weer normaal bij elkaar kunnen komen. En dan zullen de kringen worden gesplitst tot circa 8-10 personen per kring.

Doel
Gemeenteleden in de gelegenheid stellen naast de kerkdienst gemeenschap van Christus te zijn in een kleiner verband: elkaar ontmoeten, met elkaar geloofservaringen uitwisselen, bijbelstudie doen, elkaar bemoedigen om in de kerk en in de wereld bewust christen te zijn.

Werkwijze
Eén keer per drie weken komen we bij elkaar in de huiskamer. Dat komt neer op ongeveer 12 bijeenkomsten per jaar. Aan het begin van het seizoen komen we een keer met z’n allen bij elkaar om het thema in te leiden, het rooster en de groepsindeling inclusief kringleiders bekend te maken en de eerste afspraken te maken.

Contact