Vorming & Toerusting

Vorming en Toerusting wil er actief aan meewerken ’t geloofsgesprek gaande te houden door het uitnodigen van sprekers, die iets te vertellen hebben over christendom, kerk- en kunstgeschiedenis, kerk en maatschappij, jodendom en kerkmuziek of het vertonen van een film en het organiseren van een excursie.
Jaarlijks wordt het programma samengesteld door een commissie bestaande uit leden van de plaatselijke rooms-katholieke kerk, de hervormde Vredeskerk en de gereformeerde kerk.
De commissie voert het beleid uit van de kerkenraad op het punt van vorming voor volwassenen.
Overige contactgegevens: Zie ledendeel website.

De adressen van de kerken waar de meeste activiteiten plaatsvinden:

St. Catharinakerk Holkerstraat 34 (Parochiehuis St. Jan, Holkerstraat 36, 3861 CE)
Vredeskerk  Van Reenenpark 23, 3862 CB
Kruiskerk  Venestraat 44, 3861 BX