Eerstkomende kerkdiensten

Groep 3-4 Marlien van de Bunt en Hilda van der Stelt
Groep 5-6 Linda Buitenhuis
Groep 7-8 nvt
Oppas Astrid Visscher, Jenneke Hogeveen, Anna de Jong, Nika van Dasselaar, Leonie van Keulen

Kruiskerk - 18.30 uur
Ds. Jan Willem Overvliet Dienst Hoop en Bemoediging
Organist Theo te Brake

Collecten
De eerste collecte is bestemd voor de Solidariteitskas, College van Kerkrentmeesters..
De tweede collecte is bestemd voor de kerk
De collecte aan de uitgang is bestemd voor onderhoud van de gebouwen.
Bij de kerkdiensten

Jongerennevendienst voor klas 1 t/m 3.
Thema: Dat belooft wat! N.a.v. diverse Bijbelteksten.

Kindernevendiensten: voor de groepen 1- 6.
Verhaal: Christus brengt de gelovigen Thuis, n.a.v. Openbaring 7:9-17.

Kerkradio.
kerkradio Deze dienst wordt uitgezonden in beeld en geluid.

Avonddienst zondag 21 oktober
De derde zondag in oktober is de dag van de Gezondheidszorg. In onze kerk hebben we ’s avonds een Dienst van Hoop en Bemoediging. We willen stil staan bij de zieken in onze gemeente. Wilt u namen doorgeven van mensen voor wie we mogen bidden? Het liefst aan mij via de telefoon of per mail. Mijn mailadres is: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en mijn telefoonnummer: 033-2456224 of 06-55079277.
Ook kunt u voorafgaand aan de dienst namen opschrijven op een klein briefje van mensen waar u zorg om hebt. Die namen komen te liggen in een hand, gemaakt van klei. Ze zullen niet worden voorgelezen maar neergelegd bij de Christuskaars.
U mag ook een voorbede opschrijven en doorgeven, bestemd voor het grote gebed. Dit kan in feite elke zondag voorafgaand aan een dienst.
Het thema van deze dienst is “Gods medicijn voor ziel en lichaam”. Muzikaal wordt medewerking verleend door Betsy Wassink en Annette de Groot, die samen een paar liederen voor ons zullen zingen. We hopen op een dienst waarin we de nabijheid mogen ervaren van God en de betrokkenheid van mensen om ons heen.
Ds. Jan Willem Overvliet

↑ Top