Wijken

Het pastoraat is wijksgewijs georganiseerd. We kennen vier wijken: Noord, Oost, Zuid en West. Daarnaast kennen we een "wijk" met ouderen. Hier ziet u de globale indeling van de wijken.
Voor onderbrenging in een wijk: Zie het ledendeel.

Globale wijkindeling:

Wijk Noord
Ds. Kees van Dam
Teamcoördinator - Egbert de Groot: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wijk Oost

Ds. Klaas van der Sloot 
Secretariaat - Annette de Groot - Baars: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wijk Zuid
Ds. Egbert Egberts
Secretariaat - Janet van Dasselaar-Lokhorst: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wijk West; tevens opbouwwerker
Jolijn van de Veen - Florijn - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Secretaris - Kees Brons: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jongerenpastoraat
Wessel Brandenburg - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretariaat jeugdteam - Meja de Graaf: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ouderenpastoraat
Aster Barkmeijer-Dirksen - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretariaat - vacant: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

 


© Gereformeerde Kerk Nijkerk   Leden   Account aanmaken?   ANBI   Privacy