Download als een iCal bestand
Inloophuis
Donderdag, 16. Augustus 2018, 09:30 - 13:00
Inloophuis.
Op 16 augustus is er weer Inloophuis van 9.30 uur tot 13.00 uur.
Er kan weer gehaakt  worden voor troostdekentjes of een andere vorm van handwerken.
De koersbalmat en andere spelletjes liggen  weer klaar en natuurlijk staat de koffie en thee met een koekje erbij ook gereed.
Om 10.15 uur is er weer een gespreksgroep over kerk en geloof.
Om ongeveer 11.45 uur is er een lunch.
Wij zijn nog op zoek naar mensen die ons soms willen helpen met koffieschenken, helpen met de lunch en in gesprek gaan met andere mensen.
Mocht het vervoer een probleem of heeft u / jij nog vragen of ideeën voor het Inloophuis, laat het ons weten.
Geeske Eijk; tel.2456298 , Rita Jonkman; tel 033 246065  of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Geeske, Angelique, Herma, Gerda en Rita

↑ Top