Download als een iCal bestand
PCOB
Woensdag, 19. September 2018, 14:00 - 16:00

Uitnodiging PCOB bijeenkomst,
met Evert de Graaf over Koningin Wilhelmia.

De heer Evert de Graaf uit Putten komt op woensdag 19 september voor de PCOB een boeiend verhaal vertellen over Koningin Wilhelmina. De bijeenkomst is weer in de “Entree” naast de bibliotheek Frieswijkstraat 97 .
De heer de Graaf kan meesterlijk vertellen over diverse onderwerpen, we kennen hem van zijn verhalen over de jonkers uit Putten, en over de razzia in Putten.
Deze keer hebben we gekozen voor het leven van Koningin Wilhelmina. De meeste van ons hebben haar gekend van de Koningin uit de tweede oorlog. Waar zij het Nederlandse volk toesprak vanuit London, via radio Oranje. De moeder van de Engelandvaarders was haar eretitel.
Over dit onderwerp zal de heer de Graaf ons weer boeiend komen vertellen op de zijn bekende manier, ondersteund door een power  point presentatie. Het beloofd weer een gezellige en interessante middag te worden. De zaal is om 13.45 open aanvang 14.00 uur.

Iedereen is van harte welkom.

↑ Top