Download als een iCal bestand
Inloophuis
Donderdag, 20. September 2018, 09:30 - 13:00
Inloophuis.
Op 20 september is er weer Inloophuis van 9.30 uur tot 13.00 uur.
• Er kan weer gehaakt worden voor troostdekentjes of een andere vorm van handwerken.
• De koersbalmat en andere spelletjes liggen weer klaar en natuurlijk staat de koffie en thee met een koekje erbij ook gereed.
• Om 10.15 uur is er weer een gespreksgroep over kerk / geloof o.l.v. Alice van Veen
• Om ongeveer 11.45 uur is er een lunch.
Wij zijn nog op zoek naar mensen die ons soms willen helpen met koffieschenken, helpen met de lunch en in gesprek gaan met andere mensen.
Mocht het vervoer een probleem zijn, neem dan contact op met Angelique tel: 06 51852769.

Op donderdag 4 oktober hopen wij een feestelijke ochtend te hebben omdat het Inloophuis dan 1 jaar bestaat. Iedereen is van harte welkom. Nadere info volgt.

Heeft u / jij nog vragen of ideeën voor het Inloophuis, laat het ons weten via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Geeske, Angelique, Herma, Gerda en Rita.

↑ Top