Download als een iCal bestand
V&T - Theatervoorstelling over Alzheimer
Maandag, 24. September 2018, 20:00 - 21:00
Een liefdevolle en intieme theatervoorstelling over Alzheimer
Kees van der Zwaard speelt Alzh...enzo…

Het aantal mensen met Alzheimer zal de komende jaren toenemen. Dat betekent onzekerheid, ongerustheid en aanpassing van het leven van mensen met dementie, hun naasten en andere belangstellenden. Professionals zullen ook meer en meer moeten inspelen op de veranderende zorgbehoefte.

Kees van der Zwaard presenteert in zijn gevoelige, realistische en ook humoristische voorstelling wat dementie betekent voor alle betrokkenen. Hij neemt zijn publiek op respectvolle wijze mee op de zoektocht naar herkenning, begrip en draagkracht. Dit is dé mogelijkheid om geraakt te worden door de voorstelling van Kees. De voorstelling duurt een uur.

Info: Bea Berends
Datum: maandag 24 september 2018
Aanvang: 20.00 uur
Plaats: Vredeskerk
Entree:  gratis

Het programma van Kees van der Zwaard is nu in Nijkerk te bezoeken door samenwerking met Sigma en het Alzheimer Café Nijkerk en onze commissie Vorming en Toerusting. Zij maken het gezamenlijk mogelijk deze activiteit op die avond kosteloos te bezoeken.

↑ Top