Download als een iCal bestand
Seniorencontact
Woensdag, 24. Oktober 2018, 14:00 - 16:30

Seniorencontact (voorheen ouderenmiddag)

Op Woensdagmiddag 24 oktober  is er weer een contactmiddag. Deze middag staat een quiz over de Bijbel en over Oud Nijkerk op het programma. Gezelligheid staat hierbij voorop.
In de plaats van Henk Lubbers komt namens de Diaconie Martha van ‘t Klooster. Zij zal voortaan de middagen openen en sluiten. Theo te Brake begeleidt ons op de kistorgel. Hij komt in de plaats van Sijke Hulshof.
Zoals gebruikelijk beginnen we om 14.30 uur. U bent vanaf 14.00 uur al welkom in de Kruiskerk. Voor vervoer kunt u Hanneke Pott bellen (tel. 2454117)

Graag wil ik u ook nog even attent maken op de kerstviering, deze is op 12 december a.s.
U kunt zich voor de broodmaaltijd alvast aanmelden in de pauze op 24 oktober

Graag tot ziens!