Download als een iCal bestand
Doorstroomdienst
Zondag, 4. Juli 2021, 09:30 - 10:30

Doorstroomdienst op zondag 4 juli 2021

De voorbereidingen van de Doorstroomdienst van zondag 4 juli 2021 zijn in volle gang en het belooft ondanks dit “rare” jaar weer een mooie/leuke dienst te worden!
De Doorstroomdienst is speciaal bedoeld voor alle kinderen uit de 8ste groep van de basisschool die afscheid van de kindernevendienst nemen.

Hopelijk zal iedereen inmiddels al een uitnodiging hebben ontvangen, maar het kan zo zijn dat er jongeren vergeten zijn. Ook zijn kinderen soms al jonger dan standaard (nu is de grens van 1-10-2008 tot 30-9-2009 gebruikt) toe aan de middelbare school en is dat niet bij de kerk bekend. Graag dan een mailtje naar ondergetekende en dan zullen wij zo spoedig mogelijk een uitnodiging bezorgen!

Bij de uitnodiging zit een antwoordstrook en deze (inclusief pasfoto) ontvangen wij graag terug voor 12 juni 2021!

Met vriendelijke groet,

Namens Mark Doornhof, Ellen Aanen, en ds. Kees van Dam,