Download als een iCal bestand
Inloophuis
Donderdag, 5. Augustus 2021, 09:30 - 13:00

Inloophuis open op 5 augustus.

Het was donderdag 15 juli, weer erg fijn dat we elkaar weer mochten ontmoeten in het Inloophuis.
Onder het genot van een kopje koffie en thee met een petitfour werd er weer gezellig bijgepraat. De haakspullen werden weer voor de dag gehaald en de handen waren al vlug weer bezig.
Er was ook een kort moment van bezinning. De Coronatijd was voor veel mensen een moeilijk tijd van eenzaamheid en verdriet. Geliefden van ons die zijn overleden, getroffen door Corona of andere ziektes. Wij hebben hiervoor een kaars aangestoken als symbool dat wij aan hen denken, maar ook als Licht en bemoediging dat wij weer verder mogen gaan.
Na een drankje was dit samen zijn weer afgelopen. Het was weer een goede start en ondanks Corona willen wij het Inloophuis op donderdag 5 augustus wat meer invulling gaan geven.
U bent dan van harte welkom om 9.30 uur. Er is dan weer koffie en thee met iets lekkers erbij.
Fred Jansen zal om 10.00 uur iets vertellen over de Shabat in een aparte ruimte.
Aster hoopt ook aanwezig te zijn.
Er kan worden gehandwerkt.
Wij hopen weer te koersballen en er kunnen dan weer spelletjes worden gedaan.
Zoals het nu lijkt wordt er ook weer gewandeld.
Tegen 12.00 uur is er een lunch.
Omdat het nog steeds Coronatijd is, is dit programma onder voorbehoud. Zo hopen wij elke eerste en derde donderdag van de maand weer open te zijn
Voor vragen over vervoer kun je terecht bij Alie Bos. Tel: 06 290 27 430 of 033 2457153
Voor vragen kun je terecht bij Geeske Eijk, tel: 033-2456298, Gerda den Dunnen, tel: 033-2460539 of Rita Jonkman, tel: 033-2460655 of via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.