Download als een iCal bestand
Onder mijn huid
Zaterdag, 15. Januari 2022, 20:15 - 22:00

ONDER MIJN HUID
TALITHA NAWIJN

Op 15 januari speel ik mijn kleinkunstprogramma 'Onder mijn Huid’ in het theater van Nijkerk.
Nu is het een heel geschikt programma voor zowel gelovigen als mensen ‘die het wel geloven’.

Teksten uit de Bijbel. De één duikt erin en diept het uit, de ander komt er niet doorheen en weer een ander begint er niet eens aan. In deze voorstelling brengt Talitha Nawijn een aantal teksten tot leven door in de huid van de hoofdpersonen te kruipen. Wat zijn hun drijfveren, hun rauwe randjes, hun kwetsbaarheden, hun overwinningen?
De verhalen en liedjes van Nawijn zijn ontroerend, soms pijnlijk, soms lieflijk, maar altijd herkenbaar. Zowel voor de Bijbel-verslinder als de Bijbel-ontwijker!
Toetsenvirtuoos Bas Gankema geeft deze voorstelling muzikale vleugels.
Talitha’s stem is warm en wendbaar met ondertonen van jazz en blues. Haar gedramatiseerde verhalen pingpongen tussen poëtische proza en ‘recht voor de raap’ en raken onverwachts de humor. Pas op: ze kruipen onder je huid!
20.15 uur - Kloosterstraat 3
Kaarten: