Download als een iCal bestand
TrefPunt.AvondEten
Woensdag, 17. Augustus 2022, 17:00 - 19:00

De afgelopen maanden hebben gasten en vrijwilligers al weer aardig de smaak te pakken gekregen om met elkaar gezellig te tafelen. Elkaar ontmoeten en leuke gesprekken voeren onder het genot van een drankje en een prima 3-gangen menu is natuurlijk ook gewoon erg leuk.

Op 17 augustus kan het weer. Dan staat onze volgende maaltijdverzorging gepland.
Aanmelden kan door contact op te nemen met Jeanette Waaijenberg. Dat kan via telefoon 06-30953033 (met ook de mogelijkheid een mededeling in te spreken), maar bij voorkeur via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Aanmelden voor 14 augustus. Dat geldt ook als u graag vervoerd wilt worden.
U bent iedere maaltijd welkom vanaf 17.00 uur en de afsluiting is omstreeks 19.00 uur. De kosten zijn standaard 5 euro per persoon.
Team TrefPunt.AvondEten