Let op Het Kompas voor wijzigingen.

De Bazar 2021 is, zoals het er nu naar uiitziet op 12 en 13 november 2021.

Zoals het er nu uit zal zien gaan we met een QR-code werken of een GGD-gekeurde negatieve test niet ouder dan 24 uur of registratie in het gele boekje! Dit omdat wij een veilige omgeving willen creëren voor medewerkers en bezoekers! Er zal bij de ingang dan ook gecontroleerd worden!!!!!!

Wij moeten nu eerst de persconferentie van 17 september afwachten om verder te kunnen regelen en organiseren. Maar we hopen dat wij weer kunnen rekenen op onze medewerkers, en onze bezoekers kunnen en mogen begroeten !

Locatie: Kruiskerk, Venestraat 44
Vrijdagavond 12 november 18.30u-21.00u
Zaterdag13 november 10.00u-16.00u
Met om 15.00u de trekking van de loterij en andere prijzen.
Wij hopen dat we dan weer gewoon Bazar kunnen houden!
We hebben deze datum al gereserveerd!!

Wij hebben nog geen opslagruimte gevonden waar we kunnen inzamelen! Weet u een schuur,neem dan gerust contact met ons op. Zo gauw we weer een geschikte ruimte hebben willenwe weer inzamelen. U hoort van ons!!Mocht u de Bazar een warm hart toedragen:Bankrekeningnr.: NL 83 RABO 0347 8467 69 t.n.v. Geref. Kerk Nijkerk inzake Bazar

Voor contactinformatie: Zie het ledendeel.