Jolijn van de Veen

 

 

 

 

 

Pionieren        

Online Bijbelstudie

Speciaal voor doelgroep 20-45 jarigen
Dinsdagavond 9 maart om 19.30 uur kom ik samen met een aantal mensen online bij elkaar om in gesprek te gaan over God, de Bijbel en geloof. Er zijn nog een paar plekjes open, dus mocht je interesse hebben, stuur me dan gerust een appje of mailtje.
Jolijn van de Veen
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. tel. 06 401 00 659

Geloofstoerusting in lockdown


Omdat ik sinds begin februari weer volledig werkzaam ben, had ik gehoopt jullie ook weer te kunnen ontmoeten in de kerk tijdens thema-avonden en stiltemeditaties. Helaas is het werk momenteel beperkt door de coronamaatregelen en kan er weinig georganiseerd worden. Desondanks wil ik graag aan de slag en ben ik bezig gegaan met Bijbelstudies die je thuis kunt maken, alleen of samen met iemand anders. Deze deel ik in de Whatsapp-groep Samen Geloven. Mocht je hier niet in zitten, neem dan gerust contact met me op, dan stuur ik de Bijbelstudie naar je door.
Ik denk ook na of ik online bijeenkomsten kan gaan organiseren. Tijdens deze bijeenkomst, die ongeveer een uur duurt, gaan we in gesprek over de dingen die ons bezig houden in ons geloof, zodat we elkaar kunnen toerusten. Ik ben benieuwd of mensen behoefte hebben aan zoiets, dus laat het me weten als je zou willen aansluiten!
Groetjes Jolijn
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel.: 06 401 00 659