Pionieren

Ontmoeting en gesprek in het najaar

Een nieuw seizoen breekt aan! Een seizoen waarin hopelijk meer ontmoeting mogelijk is dan in het afgelopen seizoen. Ik was graag aan de slag gegaan met activiteiten, geloofstoerusting en gespreksgroepen, maar de komende maanden ben ik met iets anders bezig: ik heb namelijk vanaf 10 september zwangerschapsverlof.
Desondanks heb ik geprobeerd om wat activiteiten te organiseren. De eerste hiervan zal plaatsvinden op maandagavond 25 oktober. Liselot Zuur, kerkelijk werker in de Fontein, zal dan in de Kruiskerk zijn om het te hebben over hoe we God kunnen betrekken in het alledaagse leven. Te zijner tijd zal meer informatie volgen, maar dan kunnen jullie deze datum vast in de agenda zetten!

Sinds een aantal jaar bestaat ook de Samen op Weg groep. Deze groep bestaat uit een aantal mensen die om de paar weken bij elkaar komen om het te hebben over God, geloof en het leven. Door mijn ziekteverlof en door corona konden we lang niet bij elkaar komen. In het nieuwe jaar hoop ik echter dat we deze groep weer kunnen opstarten. Heb je dus behoefte aan een vaste groep waarmee je optrekt en structureel afspreekt? Dan is de Samen op Weg groep wellicht wat voor je! In het nieuwe jaar zal hier meer informatie over volgen.

Online Bijbelstudie

Speciaal voor doelgroep 20-45 jarigen
Dinsdagavond 9 maart om 19.30 uur kom ik samen met een aantal mensen online bij elkaar om in gesprek te gaan over God, de Bijbel en geloof. Er zijn nog een paar plekjes open, dus mocht je interesse hebben, stuur me dan gerust een appje of mailtje.

Geloofstoerusting in lockdown

Omdat ik sinds begin februari weer volledig werkzaam ben, had ik gehoopt jullie ook weer te kunnen ontmoeten in de kerk tijdens thema-avonden en stiltemeditaties. Helaas is het werk momenteel beperkt door de coronamaatregelen en kan er weinig georganiseerd worden. Desondanks wil ik graag aan de slag en ben ik bezig gegaan met Bijbelstudies die je thuis kunt maken, alleen of samen met iemand anders. Deze deel ik in de Whatsapp-groep Samen Geloven. Mocht je hier niet in zitten, neem dan gerust contact met me op, dan stuur ik de Bijbelstudie naar je door.
Ik denk ook na of ik online bijeenkomsten kan gaan organiseren. Tijdens deze bijeenkomst, die ongeveer een uur duurt, gaan we in gesprek over de dingen die ons bezig houden in ons geloof, zodat we elkaar kunnen toerusten. Ik ben benieuwd of mensen behoefte hebben aan zoiets, dus laat het me weten als je zou willen aansluiten!
Groetjes Jolijn