Pionieren

In gesprek met Reinier Sonneveld

Vrijdagavond 18 maart komt Reinier Sonneveld naar de Kruiskerk. Deze theoloog is o.a. bekend van Denkstof (EO BEAM) en boeken zoals ‘Het vergeten evangelie’ en ‘Waar is God in de crisis?’ (geschreven tijdens eerste lockdown vanwege corona).
Tijdens deze avond gaan we in gesprek met Reinier en kunnen we hem al onze moeilijke geloofsvragen stellen.
Meer info volgt nog, dus hou het Kompas en de sociale media van de Kruiskerk in de gaten!

Online Bijbelstudie

Speciaal voor doelgroep 20-45 jarigen
Dinsdagavond 9 maart om 19.30 uur kom ik samen met een aantal mensen online bij elkaar om in gesprek te gaan over God, de Bijbel en geloof. Er zijn nog een paar plekjes open, dus mocht je interesse hebben, stuur me dan gerust een appje of mailtje.