Jolijn van de Veen

 

 

 

 

 

Pionieren        

Online geloofstoerusting – doelgroep 20-45


Online met elkaar in gesprek gaan over het leven, je geloof, God en de Bijbel. Ik heb het nu een aantal keer mogen organiseren en het heeft hele mooie gesprekken opgeleverd. Daarom organiseer ik nogmaals een online geloofstoerusting, dit keer op maandagavond 10 mei om 20.00 uur. We gaan met elkaar in gesprek aan de hand van een Bijbeltekst en kijken wat deze tekst in onze levens kan betekenen. Wil je meedoen of heb je vragen? Neem dan contact met me op via whats App, mail of telefoon.
Jolijn van de Veen
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06 401 00 659

Online geloofstoerusting – speciaal voor doelgroep 20-45 jarigen


Vorige week heb ik met een aantal gemeenteleden online ‘om de tafel gezeten’. We gingen in gesprek over een Bijbelgedeelte: de gelijkenis van de verloren penning uit Lucas 15 vers 8 en 9. Een korte tekst, maar door het gesprek heen merkten we dat we veel verschillende lessen konden leren uit deze paar verzen. Het gesprek gaf verbinding, hoop en moed!
Het was voor mij een experiment om een online geloofstoerusting te houden en achteraf kan ik stellen dat het een geslaagd experiment was!
Ik hoop over een paar weken weer zoiets te kunnen organiseren. Ben je geïnteresseerd? Stuur me een berichtje en hou Het Kompas en de whatsappgroep ‘Samen geloven’ in de gaten voor een nieuwe datum.
Jolijn van de Veen
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Online Bijbelstudie

Speciaal voor doelgroep 20-45 jarigen
Dinsdagavond 9 maart om 19.30 uur kom ik samen met een aantal mensen online bij elkaar om in gesprek te gaan over God, de Bijbel en geloof. Er zijn nog een paar plekjes open, dus mocht je interesse hebben, stuur me dan gerust een appje of mailtje.
Jolijn van de Veen
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. tel. 06 401 00 659

Geloofstoerusting in lockdown


Omdat ik sinds begin februari weer volledig werkzaam ben, had ik gehoopt jullie ook weer te kunnen ontmoeten in de kerk tijdens thema-avonden en stiltemeditaties. Helaas is het werk momenteel beperkt door de coronamaatregelen en kan er weinig georganiseerd worden. Desondanks wil ik graag aan de slag en ben ik bezig gegaan met Bijbelstudies die je thuis kunt maken, alleen of samen met iemand anders. Deze deel ik in de Whatsapp-groep Samen Geloven. Mocht je hier niet in zitten, neem dan gerust contact met me op, dan stuur ik de Bijbelstudie naar je door.
Ik denk ook na of ik online bijeenkomsten kan gaan organiseren. Tijdens deze bijeenkomst, die ongeveer een uur duurt, gaan we in gesprek over de dingen die ons bezig houden in ons geloof, zodat we elkaar kunnen toerusten. Ik ben benieuwd of mensen behoefte hebben aan zoiets, dus laat het me weten als je zou willen aansluiten!
Groetjes Jolijn
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel.: 06 401 00 659