Moederkring:

Als moeders denken we vaak dat we nooit ziek mogen zijn, dat we alles moeten kunnen, we werken in- of buitenshuis en vliegen van hot naar her voor de kinderen. Met onze tekortkomingen doen we keihard ons best. Het gaat niet altijd perfect, maar we zetten de schouders er onder en gaan weer door. De meeste dingen in de opvoeding hebben tijd en hulp van anderen nodig. En zo is het idee voor een moederkring ontstaan. Een moederkring helpt ons elkaar op te bouwen, aan te moedigen, kwetsbaar op te stellen en bewust te maken. Het is niet alleen voor de gezelligheid en tot hulp maar er wordt ook met en voor elkaar gebeden. De Hemelse Vader heeft jou moeder gemaakt en kind(eren) aan jou toevertrouwd. (www.priscilladocter.nl/supermam)

In de gemeente Nijkerk willen wij graag een interkerkelijke moederkring van start laten gaan.

Vanaf half oktober 2021 willen wij elke drie weken in huiselijke kring bij elkaar komen op een maandag-, dinsdag- of woensdagavond (afhankelijk van de aanmeldingen). Het gaat om 10 avonden waarbij het werkboek 'Supermam' van Priscilla Docter zal worden besproken. Thema’s zoals individuele aandacht, social media, gebed, geloofsopvoeding, grenzen, communicatie en rust komen aan de orde.

Ben jij een moeder met een levend geloof en heb je kinderen in de leeftijd van 0-16 jaar, die graag haar geluk, strijd en geloof wil delen met andere moeders dan kan je contact opnemen met Janienke of Yvonne (zie contactgegevens hieronder).

De kosten voor de aanschaf van het werkboekje zijn 15 euro per persoon. Graag aanmelden voor 24 september.

Groeten, Janienke van Losenoord en Yvonne Schreuder