Publicaties.

De kerk verzorgt diverse publicaties. De belangrijkste zijn:

• Het Kompas. Het kerkblad van de gemeente. Het Kompas komt wekelijks uit en wordt verspreid onder abonnee's.
  • De websites: De website van de kerk (deze site) en twee sites voor speciale doeleinden: De website van de Marriage Course en de Webshop. De website van de kerk wordt minimaal wekelijks bijgehouden. De overige sites periodiek / naar behoefte.
  • Facebook. Deze wordt met name gebruikt voor het publiceren van foto's. Vanuit Facebook kunnen deze op de App Protestant geplaatst worde.
  • App Protestant - Gereformeerde Kerk Nijkerk. Hierin staat de belangrijkste informatie over en voor onze gemeente. De app is gratis te downloaden via Google Play of de App Store van Apple.

Jaarlijks (in september) komen er nog andere publicaties uit:

• Het Jaarboekje met gegevens over de gemeente. Het jaarboekje bevat tevens de Spoorzoeker met informatie voor de jeugd.
  • Programmaboekje van Vorming & Toerusting.

Jaarboekje, Spoorzoeker en Programmaboekje Vorming & Toerusting worden huis aan huis bezorgd. Eventueel zijn exemplaren te verkrijgen via het kerkelijk bureau.

Kompas

Het Kompas – Jeugdsite
Informatie van en voor onze gemeente kunt u vinden in het kerkblad dat onder de naam 'Het Kompas' wordt uitgegeven, samen met de pagina 'Jeugdsite' voor de jongere jeugd. Het Kompas wordt wekelijks bij de abonnees bezorgd. In de vakantieperiode en rond de feestdagen verschijnen er 'dubbelnummers'.
Naast een informatief hoofdartikel en het overzicht van de kerkdiensten vindt u er het nieuws uit de wijken, verenigingen en ook andere gebeurtenissen in en rond onze gemeente.

Abonnement:
Het abonnementsgeld bedraagt € 31,00 per jaar. In het voorjaar ontvangt u van ons een schriftelijk verzoek om het bedrag onder vermelding van uw ledenregistratienummer over te maken op ons bankrekeningnummer (NL34 INGB 0009 3476 86 t.n.v. Vereniging Nijkerks Kerkblad).
De abonnementenadministratie loopt via het kerkelijk bureau, Venestraat 44, 3861 BX Nijkerk, 2458398 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., waar het wordt verzorgd door Jolanda Guliker.

Bezorging:
Coördinatie:  Mw. G.W. Kraaij-van Amerongen, Bunschoterweg 38, tel 06 29240133
   Dhr. W. Guliker, Hogenhof 8, tel. 06-19986421
Het kerkblad wordt door een grote groep jongeren bezorgd.

Voor overige contactgegevens: Zie het ledendeel van de site.

Kopij inleveren:  via de mail in een Word-bijlage, bij voorkeur zo vroeg mogelijk, maar uiterlijk voor zondagavond 20.00 uur óf in de brievenbus van het
    kerkelijk bureau vóór zondagmorgen 10.30 uur.
Contactpersoon Jeugdsite:  Nanda Tammes van Mondfrans, Bizetlaan 13, 06-43084826 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De kerk heeft een website -  www.kruiskerknijkerk.nl en
een facebookpagina – te vinden onder “Gereformeerde Kerk Nijkerk” .
Tot 1 maart 2019  maakt de kerk ook nog gebruik van de App Protestant., na die datum wordt mogelijk een andere app gebruikt.

De hoofdsite van onze kerk is kruiskerknijkerk.nl

Op de website vindt men onder meer informatie over kerkdiensten, de liturgieën, een agenda met daarin kerkelijke activiteiten. Daarnaast vindt men er ook achtergrondinformatie over ons geloof, over onze vieringen en over onze kerk. Een deel van de informatie is alleen zichtbaar na inloggen. Onder de domeinnaam "kruiskerknijkerk" kunnen andere websites (subdomeinen) aangemaakt worden, ieder voor een eigen doelgroep en met een eigen beheer. U kunt dan zelf de informatie van uw werkgroep op internet bijhouden. Voorbeeld van zo'n site is marriagecourse.kruiskerknijkerk.nl.  Ook is het mogelijk al dan niet afgeschermde delen van de hoofdsite onder eigen beheer te krijgen. U bevindt zich nu op deze hoofdsite. Neem in beide gevallen contact op met de webmaster via dit formulier. Heeft u kopij voor de site, aanvullingen of wijzigingen, dan kunt u ook van dit formulier gebruik maken.
Naast deze sites wordt er ook gebruik gemaakt van een Nijkerks deel van de site van SKG. Op deze site staat onze webshop (ten behoeve van het aanschaffen van collectebonnen) en acties (onder andere de Actie Kerkbalans).

Redactie:
www.kruiskerknijkerk.nl: Fred Jansen.

De Facebook pagina van de kerk is te vinden onder de naam Gereformeerde Kerk Nijkerk
url: https://www.facebook.com/search/top/?q=Gereformeerde%20Kerk%
Facebook wordt voornamelijk gebruikt voor foto's en actuele zaken.

App Protestant

De App Protestant bevat onder andere onze kerkelijke agenda (met daarin informatie over onze kerkdiensten), nieuws, kerkomroep en fotoalbums. De gratis App Protestant is bedoeld voor smartphones en tablets en kan geïnstalleerd worden via (Google)  Play Store of (Apple) App Store. Na openen van de app kunt u de kerk via de zoekfunctie (op plaatsnaam) vinden.
De App Protestant wordt per 1 maart 2019 opgeheven. Naar een eventuele vervanger wordt gekeken. Let hiervoor op mededelingen in Het Kompas en op de site.
Voor verdere vragen en informatie: Neem contact op met de webmaster:

Jaarboekje van de Gereformeerde Kerk van Nijkerk

Dit jaarboekje dat in september verschijnt, wordt toegezonden aan alle gezinnen en alleenstaande personen die lid zijn van onze kerk. Voor het bijdragen in de kosten kunt u € 5,00 overmaken op NL 12 INGB 0003.2397.01 t.n.v. Boekhouder Geref. Kerk.
In het ledenbestand wordt bij kinderen t/m 18 jaar het geboortejaar en de roepnaam vermeld.
Huisgenoten, die geen lid van onze kerk zijn, zijn (voor zover in het bestand aanwezig) wel bij de betreffende adressen opgenomen. Meisjes en vrouwen zijn aangeven met een * (sterretje).
Wijzigingen met betrekking tot het jaarboekje kunt u doorgeven op het kerkelijk bureau of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

↑ Top