feed-image RSS-feed

Gespreksavonden met ds. Véronique Lindenburg

Gespreksavond over Pinksteren
Tijdens de gespreksavond op donderdag 2 juni zal er eerst een korte uitleg zijn over het Pinksterfeest.
Daarna kun je vragen stellen en gaan we in gesprek met elkaar.

Gespreksavond over ‘Wie van de 3?’
In de kerk wordt gesproken over Vader, Zoon en Heilige Geest. Ook de Drie-eenheid genoemd.
Wil je hier meer over weten?
Kom dan op donderdagavond 23 juni naar de Kruiskerk vanaf 19:30 uur.

Zomergesprek
De basis van het christelijk geloof zal centraal staan tijdens drie avonden. Je kunt 1, 2, of 3x meedoen.
Iedere avond wordt een thema besproken. Als je je tevoren per mail hebt aangemeld krijg je vooraf bericht over het thema.
De drie avonden zijn op donderdag 30 juni, 7 juli en 18 augustus.