feed-image RSS-feed

Inspiratie-Festival Terschelling - 22, 23 en 24 oktober 2021

Over het Inspiratie-Festival
Ben je geïnteresseerd in geloof, betrokken bij een kerk of op zoek naar inspiratie? Dan mag je het landelijke Inspiratie-Festival 2021 niet missen. Hier ontmoet je mensen die ook op zoek zijn, ervaringen willen delen of zich verder willen ontwikkelen. Het is een uniek festival op het mooie eiland Terschelling, dat in het teken staat van bezinnen, inspireren en ontmoeten. Samen op zoek gaan naar wat jou inspireert, verbindt en bezighoudt.

Gevarieerd programma
Met een gevarieerd programma aan lezingen, workshops, getijde-vieringen, trainingen, theater en meditatie is er voor elk wat wils. Of je nu op zoek bent naar spiritualiteit en inspiratie, naar verdieping en inhoud, naar creatieve werkvormen of andere vormen van geloofsbeleving. Boeiende thema’s komen aan bod zoals ‘Samen leven en samen kerk zijn’, ‘Gelijk zijn en toch anders geloven’, ‘Keuzes maken en respect hebben voor andere keuzes’ en ‘De kunst van het geloven’.
In 2018 zijn we met een kleine groep uit Nijkerk naar de vorige editie van het Inspiratie Festival geweest. We hebben daar bijzondere momenten beleefd. Graag zouden we dit jaar met een wat grotere groep gaan. Dat maakt het makkelijker om de inspiratie mee terug naar onze kerk te nemen. Het festival is geschikt voor jong en oud, individueel maar ook als werkgroep. Lijkt het je wat, kijk dan eens op de site www.inspiratiefestival-terschelling.nl. Of neem contact met ons op.