Kerstkoor 2018

De Kerstnacht van 2016 in de Goede Herderkerk lijkt alweer lang geleden en die van 2018 komt snel dichterbij. Het wordt dus hoog tijd om ons te gaan voorbereiden op de Kerstnachtdienst in de Kruiskerk, die wij ook dit jaar weer mogen opluisteren.

De vaste oefenavond is dit keer op de woensdagavond van half 8 tot half 10, omdat de kerk op dinsdag al in gebruik is. De eerste oefenavond is op woensdagavond 5 september in de kerkzaal van de Kruiskerk. Er is deze keer maar 1 Kerstnachtdienst gepland helaas, dus daar moeten we alle energie in stoppen.

Je kunt je ook deze keer weer aanmelden door een mail te sturen met daarin je voor- en achternaam, je stemsoort (als je die weet) en een foto naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Leeftijd en ervaring zijn niet belangrijk, maar natuurlijk is het goed als je al ervaring hebt, want hoe meer hoe beter in dit geval. Hoe meer mannen hoe beter, dat dan weer wel natuurlijk! Op deze manier kunnen we het koor weer de kwaliteit en power geven die goed is. De liederen zijn al geschreven en uitgezocht. Ik heb er zoals altijd weer heel veel zin in!

Albrecht Bijvank

↑ Top