En toen was er koffie...

A.s. zondag viert de nieuwe Kruiskerk haar eerste verjaardag.  We zijn als gemeente vorig jaar enthousiast en vol inzet begonnen, dankbaar voor zo’n mooi kerkgebouw met een ruime en gezellige ontmoetingsruimte, waarin  we elke zondag na de dienst elkaar hebben kunnen ontmoeten met koffie, thee, fris en soms wat lekkers erbij.  Een jaar waarin elke zondag 4 koffieschenkers zorgden  dat de kopjes klaar stonden en gevuld werden,  en daarna alles weer werd opgeruimd!   12 koffiegroepen maakten dit allemaal mogelijk. Geweldig, mensen, dank voor al jullie inzet!   En als er gemeenteleden zijn die graag het komende jaar mee willen doen, dan hoor ik het graag.
En... misschien kunnen we als koffie drinkers ook tot hand en voet zijn voor gemeenteleden die niet meer zo mobiel zijn, door voor hen een plaatsje vrij te maken aan één  van de tafels, zodat zij kunnen zitten.
We hopen dat we er zo voor elkaar ook in de komende jaren fijne en goede ontmoetingen van mogen maken.

Toos van Dijk
tel.  2457262