Kerstkoor 2021

Nu er een beetje licht gloort aan het einde van de tunnel, maar we nog ver weg lijken van het nieuwe normaal, lijkt denken aan Kerst wel heel erg ver weg. Maar toch wil ik graag een nieuwe poging wagen om een kerstkoor te gaan starten na de zomervakantie.
Corona maakte alles vorig jaar anders en heeft toch voor veel verdriet en stress gezorgd. En nog lijkt het niet echt beter te gaan. Maar ik blijf er op vertrouwen dat het goed komt, dat er een moment komt dat we weer samen mogen vieren dat de blijde Boodschap nog steeds actueel is en verkondigd mag worden.
Lockdown betekent niet dat Zijn licht niet meer schijnt. Dat hopen we met Kerst toch weer uitbundig en vooral samen te mogen vieren. Vandaar deze oproep om een gelegenheidskoor te vormen en daarmee naar dat Licht van Kerst te mogen toewerken als gemeente. Wil jij ook meezingen dan kan dat. Het oefenen zal plaatsvinden op de woensdagavonden en we beginnen in september. Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Geef even aan welke stemsoort je hebt en iedereen is van harte welkom!
Het kerstlied “Kom bij ons” is al te beluisteren op mijn site: https://www.albrechtbijvank.nl/

Albrecht Bijvank