Afscheid van Wessel

Afgelopen zondag 18 april hebben we tijdens de jeugddienst officieel afscheid genomen van onze jeugdwerker Wessel Brandenburg. Vanaf september 2020 tot april 2021 heeft Wessel zich ingezet voor onze jeugd. Bij de start van het nieuwe seizoen hadden we niet kunnen voorzien hoe Corona ons in zijn greep zou houden. De fysieke bijeenkomsten konden daardoor niet doorgaan waardoor gekozen moest worden voor online catechese en aangepaste jeugddiensten. Het waren grote uitdagingen waar Wessel mee werd geconfronteerd. Wij waarderen dan ook hoe hij in deze moeilijke omstandigheden het jeugdwerk heeft voortgezet. Het tijdelijke contract van Wessel kon niet worden doorgezet in afwachting van de invulling van de nieuwe predikant. Wij hopen dan ook dat er snel weer iets nieuws op zijn pad mag komen, waarbij hij zijn talenten kan inzetten. Namens de Kerkenraad overhandigde Margriet van der Ploeg een mooie bos bloemen als dank voor zijn inzet en wensen wij Wessel en zijn gezin Gods zegen toe.

Nanda Tammes – van Mondfrans
Voorzitter Jeugdteam