Stiltemeditaties

De stilte is een plek om tot rust te komen, om dichtbij God te zijn, om met God te praten, om iets van God te horen.
David schrijft in het eerste vers van Psalm 62:
Alleen bij God krijg ik rust,
alleen Hij kan mij redden.

Je kunt in je eentje de stilte op zoeken, maar het kan ook met elkaar. Samen stil-zijn is een bijzondere manier van samen-zijn.
En deze bijzondere manier van samen-zijn willen wij bieden in de vorm van vier stiltemeditaties tijdens de adventsperiode. Tijdens Advent bereiden wij ons voor op de komst van Jezus. We herdenken dat Hij als baby geboren werd op aarde en wij kijken uit naar Zijn wederkomst.
De komende vier weken willen wij op woensdag van 12.30 uur tot 13.00 uur bij elkaar komen om samen stil te zijn, tot rust te komen en God te zoeken.

Woensdag 8 december is de tweede stiltemeditatie van 12.30 uur tot 13.00 uur in de stilteruimte van de Kruiskerk. Het is de bedoeling om deze te houden in het stiltecentrum van de Kruiskerk. Mochten er veel mensen komen, dan wijken wij uit naar een grotere zaal of de kerkzaal. Neem daarom warme kleding mee.
De huidige regels zijn als volgt:
1. draag een mondkapje bij binnenkomst en bij heen-en-weer lopen;
2. laat een geldige QR-code zien.
Omdat de maatregelen vanwege corona kunnen wijzigen, vragen wij om jezelf aan te melden (via mail of via mobiele nummer), zodat wij jullie op de hoogte kunnen houden bij veranderingen. Aanmelden kan tot twee uur van tevoren.