Kosters

Afscheid en hopelijk nieuwe aanmeldingen.
Na vele jaren te hebben genoten van het vrijwillig koster zijn,
gaan Jan en Marrie Kerssies verhuizen en ons helaas verlaten. Wij willen jullie heel hartelijk bedanken voor alles wat jullie, altijd met veel enthousiasme, voor onze kerk hebben gedaan. We wensen jullie voor de toekomst alle goeds en de nabijheid van onze hemelse Vader toe.
En dan nu DE vraag: Wie o wie wil ons leuke team van vrijwillige kosters komen versterken? Bij toerbeurt zorg je voor de ondersteuning bij de zondagse kerkdiensten. Het mag natuurlijk ook als echtpaar. Voor aanmelden of vragen mag je altijd even mailen of bellen. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wij zien uit naar de enthousiaste reacties.

Namens het team: Nico van de Bunt, Hennie Engel, Henk Lozeman, Sije Veenstra, Jan Kamphorst, Willem van Roemburg.