Gegevens App Kruiskerk

Samen met de verschillende commissies binnen de Kruiskerk is de werkgroep APP druk bezig met de App Kruiskerk Nijkerk.
Wil je daar straks ook gebruik van maken, dan is het belangrijk dat de gegevens bij de ledenadministratie bekend zijn en correct zijn. Deze app is nl. gebaseerd op die gegevens en dan per individu, niet per gezin.
Dus wat nu te doen?

Informeer het Kerkelijk Bureau via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. over de correcte / volledige gegevens, zoals:
Emailadres (voor ieder lid van het gezin een eigen mailadres indien mogelijk)
Roepnaam
Achternaam
Straatnaam en huisnummer
Telefoonnummer, bij voorkeur mobiel

Daar zal het dan aangepast worden. Daarna moet het downloaden en een account maken voor de Kruiskerk App geen probleem meer zijn.
Heb je andere vragen over de app, stuur dan bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.