feed-image RSS-feed

VACATURE KERKELIJK WERKER OUDEREN

De Gereformeerde kerk van Nijkerk (P.K.N.) is op zoek naar een
Kerkelijk werker die zich vooral bezig zal gaan houden met pastorale zorg aan ouderen (11 uur p/w)
Algemene werkzaamheden

Onze gemeente bestaat uit vijf wijken. Voor een kleine wijk, waar een drietal zorginstellingen onder vallen, zoeken wij een pastor. Onze voorkeur gaat uit naar een kandidaat die ook enige ervaring heeft in het voorgaan in diensten.

Specifieke werkzaamheden
• Pastorale zorg aan gemeenteleden (ca. 80 adressen);
• Het verzorgen van een zestal weeksluitingen per jaar op de vrijdagmiddag;
• Voorgaan in een aantal diensten in een zorginstelling op de zondagmorgen;
• Het voorgaan in diensten bij overlijden;
• Begeleiden van en samenwerken met een team vrijwilligers;
• Voorbereiden (i.s.m. gemeenteleden) van een aantal erediensten die toegespitst zijn op de thematiek rondom het ouder worden.

• Goede contactuele en communicatieve vaardigheden;
• Je bent en voelt je thuis in de wereld van kerk en geloof en kunt daar op een professionele en innovatieve manier in bewegen;
• Aantoonbare affiniteit met pastoraat onder senioren;
• Een afgeronde opleiding HBO theologie, bij voorkeur ingeschreven in het register van kerkelijk werkers van de P.K.N.;
• Bereidheid om ook in het weekend te werken;
• Samenwerken met predikanten en andere kerkelijk werkers in onze gemeente;
• een Christelijke levensovertuiging, lid van een gemeente van de Protestantse Kerk in Nederland en die zich laat leiden door Gods liefde voor de wereld.

Wij bieden
Je komt in dienst bij de Gereformeerde kerk van Nijkerk en je krijgt een arbeidscontract als kerkelijk werker voor:
• 11 uur per week voor een periode van 2 jaar;
• Je functie wordt ingeschaald in schaal 8 conform de salarisregeling van de Protestantse Kerk in Nederland;
• Een dynamische werkomgeving.

Uw sollicitatie, voorzien van motivering en cv, kunt u uiterlijk 5 november mailen naar Arie Mak, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; Hier kunt u ook terecht voor nadere informatie.

↑ Top