feed-image RSS-feed

Beste gemeenteleden,

Er zijn geen bezwaren binnen gekomen tegen de gevolgde procedure die heeft geleid tot het beroep op ds. Rianne van der Nagel-Meter. Afgelopen zondag is de beroepingsbrief aan haar overhandigd.

Zojuist hebben we het bericht ontvangen dat het beroep door ds. Rianne van der Nagel-Meter is aangenomen.

Zij zal worden bevestigd in de dienst van 17 oktober 2021.

Ook hebben we bericht ontvangen van ds. Egbert Egberts dat hij het beroep van de gereformeerde kerk in Rijssen heeft aangenomen.

Zijn afscheidsdienst zal zijn op 26 september 2021.

Met vriendelijke groet,
Anneke van den Pol - Grevelink
Secretaris Kerkenraad Kruiskerk Nijkerk

Nader.

De beroepingscommissie is met haar werkzaamheden begonnen. Gemeenteleden kunnen namen inleveren van predikanten die meegenomen zouden moeten worden in het beroepingsproces. Namen inleveren kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.