feed-image RSS-feed

Verduurzamen Kruiskerk

Beste gemeenteleden,

Inmiddels zijn we als werkgroep Verduurzamen Kruiskerk al vergevorderd met de voorbereidende werkzaamheden (bepalen financiële haalbaarheid, technische haalbaarheid, subsidieaanvraag, etc.) om in totaal 245 zonnepanelen op het dak van de Kruiskerk te gaan installeren.
55 zonnepanelen gaat de Kruiskerk in eigen beheer gebruiken om het eigen verbruik aan elektriciteit te compenseren. De overige 190 zonnepanelen worden via de coöperatie Zon op Nijkerk aangeboden aan gemeenteleden die ook graag een steentje willen bijdragen aan de verduurzaming van onze kostbare aarde.
Wil je jouw eigen energieverbruik compenseren met zonnepanelen die op het dak van de Kruiskerk liggen…laat het ons voor 18 mei a.s. weten door een bericht te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Enige tijd geleden is namens de werkgroep Verduurzamen Kruiskerk een oproep in het Kompas geplaatst met de vraag wie interesse heeft om via Zon op Nijkerk deel te nemen aan dit project. Het heeft zo’n 10 reacties opgeleverd waarbij interesse bestaat voor ongeveer in totaal 120 zonnepalen. Dat is natuurlijk hartstikke mooi!
Het betekent echter wel dat op dit moment niet alle zonnepanelen verdeeld kunnen worden onder de gemeenteleden van de Kruiskerk Nijkerk.

Laat dus snel weten of je (alsnog) geïnteresseerd bent of dat je misschien toch nog meer zonnepanelen wilt (als dat je al hebt doorgegeven) voordat Zon op Nijkerk de belangstelling buiten de gemeenteleden van de Kruiskerk gaat inventariseren.

Met vriendelijke groet,
namens de werkgroep Verduurzamen Kruiskerk

Marco de Borst, Sander van Dronkelaar en Maurice Wennekes

P.S. Gemeenteleden die eerder al hebben aangegeven geïnteresseerd te zijn, hoeven niet nogmaals te reageren.