Gemeenteberaad 7 juli 2021

Beste gemeenteleden, graag herinneren we u aan het gemeenteberaad van woensdag 7 juli 2021 19.30-20.30 uur in de Kruiskerk. U kunt dan vragen stellen over de door de beroepingscommissie voorgedragen kandidaat voor predikant. Informatie over de nieuwe predikant kunt u vanaf
1 juli 2021 vinden op de website van de Kruiskerk.
U dient zich voor het gemeenteberaad aan te melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-22619706. Voor zover wij nu weten verwachten we dat er 100 mensen bij aanwezig kunnen zijn, vanwege de nog geldende maatregelen.
Het gemeenteberaad kan ook gevolgd worden via kerkomroep.nl (dus niet via A1 omroep op televisie). U kunt ook uw eventuele vragen en opmerkingen van tevoren indienen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-22619706.
De van te voren ingediende vragen worden dan tijdens het gemeenteberaad meegenomen.
Nadat de gemeente is gehoord, zal de kerkenraad het beroep uitbrengen.
De kandidaat heeft na het uitbrengen van het beroep drie weken de tijd om het beroep te aanvaarden.

Met vriendelijke groet,
Monique Vedder-Snoeij en Anneke van den Pol-Grevelink