Nieuwe predikant - vervolg

Beste gemeenteleden,

De kerkenraad is verheugd dat in het gemeenteberaad van woensdag 7 juli 2021 unaniem is gekozen door de aanwezige 43 stemgerechtigde leden om een beroep uit te brengen op ds. Rianne van der Nagel-Meter. Conform de kerkorde heeft de gemeente een week na de bekendmaking (op 11 juli) de tijd om bezwaar te maken tegen de gevolgde verkiezingsprocedure. Bezwaren kunnen ingediend worden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Als op zondag 18 juli geen gegronde bezwaren zijn ontvangen, dan zal het beroep officieel worden uitgebracht. Ds. Rianne van der Nagel-Meter heeft vervolgens drie weken de tijd om op het beroep te reageren.

Met vriendelijke groet,
Anneke van den Pol – Grevelink