feed-image RSS-feed

Vrijwilligers gezocht

Gedurende de zomervakantie organiseert het Nijkerks Diaconaal Beraad haar zomerproject.
Deze activiteit is bedoeld voor kinderen waarvan de ouders van een minimum inkomen moeten rondkomen. Denk bv aan de kinderen van de Voedselbank.
Gedurende de zes weken durende schoolvakantie wordt er 1 dag per week een activiteit georganiseerd.
We starten altijd met een kennismakingsmiddag en eindigen met een barbecue waarbij de ouders ook welkom zijn.
Verder gaan we zwemmen o.i.d. maar we gaan altijd 1 dag met de bus weg naar een pretpark.
De activiteiten vinden doorgaans plaats op een donderdag.
In 2018 gaat het om de periode van 14 juli tot 26 augustus.
We zijn dringend op zoek naar mensen die het leuk vinden om wat met kinderen te ondernemen. Ook als u maar 1 dag beschikbaar hebt bent u van harte welkom.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Gezien Schoo.

↑ Top