feed-image RSS-feed

Grond Doornsteeg

Zoals bekend heeft de Diaconie een perceel grond in eigendom aan de Doornsteeg wat wordt verkocht aan een projectontwikkelaar. Hiermee komt een grote som geld vrij waarbij u moet denken aan de waarde van een vrijstaande woning. De diaconie wil uiteraard verantwoord omgaan met hetgeen haar op deze wijze is toevertrouwd en is al enige tijd bezig zich hierop te bezinnen. Een reële mogelijkheid is om deze gelden op maatschappelijke wijze te investeren in vastgoed waarbij het rendement diaconaal kan worden aangewend. Maar de Diaconie wil ook opties bekijken om bijvoorbeeld een  instelling of organisatie (bij voorkeur binnen de gemeente Nijkerk) te ondersteunen in het realiseren van faciliteiten die nodig zijn om haar maatschappelijke diaconale taken te kunnen uitvoeren. Zij wil daarom gemeenteleden graag uitnodigen om in dit kader ideeën aan te dragen zodat de Diaconie deze opties kan meenemen in haar besluitvorming. Wij zien uw ideeën en suggesties met belangstelling tegemoet. U kunt deze sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

↑ Top