Gemeenteleden dank u wel !

De bloemenactie Palmpasen 2018 is ook dit jaar weer een succes geworden!

Vanuit de gemeente hadden we 180 adressen ontvangen waar een bloemetje naar toe mocht gaan. Allemaal gemeenteleden die vanwege uiteenlopende omstandigheden wel een attentie of "hartversterkertje" konden gebruiken. Fantastisch om dan ook 180 boeketten te kunnen samenstellen en uitdelen. Fijn dat we die allemaal met elkaar hebben kunnen bezorgen.

We hebben begrepen dat dit door veel ontvangers van boeketten als een verrassing kwam en enorm is gewaardeerd. Leuke contacten en gesprekken hebben plaatsgevonden. Palmzondag werd zo met heel veel door u meegebrachte bossen bloemen extra feestelijk. Geweldig om ook zo gemeente met elkaar te kunnen zijn.

We zijn blij en dankbaar voor deze geslaagde actie. Wij willen iedereen die aan deze bloemenactie heeft meegedaan hartelijk danken voor hun bijdrage.

Foto's hiervan kunt u hier vinden

Namens de Diaconie,

Dick Groenewoudt, Aart Hoeve en Mieke van Hofwegen