Bericht van het Bloemenfonds

Het is alweer enige tijd geleden dat u iets van ons hoorde; we moeten u dus eens even bijpraten....
Elke zondag worden er door een bloemist twee boeketten bezorgd bij de Kruiskerk.
Deze boeketten worden op zondag bezorgd door twee gemeenteleden, die na de morgendienst en na de avonddienst met de bloemen op bezoek gaan bij b.v. iemand die ziek is, óf bij een echtpaar dat een huwelijksjubileum viert óf ter bemoediging bij iemand die het moeilijk heeft. Dit gebeurt in overleg met de predikanten en wordt bekostigd door de Diaconie.

Het bezoek met de bloemen wordt altijd zeer gewaardeerd, maar u begrijpt dat dit geld kost.
Daarom aan u het vriendelijke verzoek om nog eens aan het Bloemenfonds te denken.
Uw gift kan overgemaakt worden naar:
NL70 RABO 0347809464  van Diaconie Gereformeerde kerk, o.v.v. Bloemenfonds.
Contant meegeven aan uw predikant, pastoraal medewerker of wijkbezoeker kan natuurlijk ook.
Wij mochten afgelopen tijd ook enkele giften ontvangen via predikant of wijkdame, waarvoor onze hartelijke dank!

Met vriendelijke groet,
Engelien Grievink