Collectes Diaconie en Kerk in deze periode

Collectes Diaconie
De diaconie zet zich in voor mensen die in onze samenleving wel een (financieel) steuntje in de rug kunnen gebruiken. Doordat de collectes achterwege blijven in de kerk kan de diaconie minder financiële ondersteuning bieden aan de groep die het extra hard nodig heeft. Vandaar de maandelijkse oproep om collectegeld te blijven geven. Fijn om te zien dat we op deze manier ook financieel kunnen blijven ondersteunen!

Voor de maand juli willen wij u vragen onderstaande doelen te steunen. Weet dat elk bedrag, groot of klein, van harte welkom is. De opbrengst wordt in deze maand verdeeld over de volgende doelen:

04 juli 2021 JOP PKN
11 juli 2021 Evangelisch BegeleidingsCentrum
18 juli 2021 diaconie
25 juli 2021 Solidariteitskas

Uw gift kunt u overmaken op rekeningnummer NL70 RABO 0347 8094 64. t.n.v. Diaconie Gereformeerde kerk onder vermelding van “collectegift”. Wilt u een andere actie of doel steunen of specifiek een collecte voor deze maand? Vermeld dit dan bij de omschrijving. U kunt ook gebruik maken van de Givt-app. De giften die ontvangen worden via de Givt-app worden toegewezen aan het doel van de betreffende (zon)dag.

Op deze manier blijven wij met z’n allen, ook in financieel opzicht, omzien naar elkaar!
Hartelijk dank!

Jan van den Born
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Giften aan Diaconie en Kerk kunnen op de volgende wijzen gegeven worden:
1. Neemt u deel aan de kerkdienst dan kunt u uw gave geven bij de uitgang. Er zijn collectezakken waarin u uw geld kan geven voor de drie aangewezen doelen. Daarin zit ook de sensor van de givt-app.
2. Volgt u de dienst thuis, dan kunt u ook doneren met behulp van de givt-app.
3. U kunt ook per maand een gift over te maken voor deze doelen. Inmiddels zijn er al op deze manier giften binnengekomen. Deze opbrengst wordt vervolgens over de doelen verdeeld. Wilt u geven aan een speciaal doel, dan wordt u verzocht dit erbij te vermelden. Uw gift kunt u overmaken op rekeningnummer NL70 RABO 0347 8094 64 t.n.v. Diaconie Gereformeerde kerk. Voor deze actie volstaat de vermelding “gift (maand)”. Voor de Kerk kunt u uw giften overmaken op rekeningNl64 RABO 0347 8009 39 ten name van Geref. Kerk van Nijkerk.

De gang van zaken rond het collecteren geldt uiteraard ook voor de kerk. De financiële verplichtingen blijven doorlopen zonder dat daar in deze periode bijdrages tegenover staan. Uw bijdrage voor de kerk kunt u overmaken op rekeningnummer NL64 RABO 0347 8009 39 t.n.v. de Gereformeerde kerk Nijkerk. Voor de bijdrage aan de kerk kunt u eventueel voor meerdere maanden tegelijk uw bijdrage overmaken. Mocht u bij de kerk ook aan een specifiek doel willen bijdragen, vermeldt dit dan ook bij de omschrijving van uw overboeking.
Op deze manier blijven wij met z’n allen, ook in financieel opzicht, omzien naar elkaar!
Doet u mee?
Peter van Hofwegen   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.;
Jan van den Born  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Geven met Givt
Onze gemeente gebruikt Givt als aanvullende geefmogelijkheid voor de collecte. Givt is een app waarmee je altijd en overal mee kan doen aan de collecte. Met Givt kan je gewoon blijven geven. Zeker nu we als gemeente niet meer bij elkaar komen in de Kruiskerk maar de dienst volgen via de televisie of internet. Open de app, kies hoeveel je wilt geven, kies hoe je wilt geven en klaar!
Geven aan de wekelijkse collectes van de Kruiskerk? Dan kan!
 
Volg de onderstaande stappen voor ‘geven uit de lijst’:
1. Open de app
2. Kies het bedrag dat je wil geven.
 
(Er zijn bijna altijd meerdere collectes tijdens een dienst? Dat is geen probleem met de Givt app! Om een collecte toe te voegen toets op het plusje bij collecte toevoegen en vul het bedrag in dat je aan de 2e collecte wilt geven. Nog een derde collecte toevoegen?
Druk dan nogmaals op het plusje en kies je bedrag voor de derde collecte.
De verdeling van de collectes is altijd als volgt:
1 e  collecte: tbv de diaconie  of een specifiek diaconaal doel voor die week
2 e  collecte: tbv de Gereformeerde Kerk Nijkerk
3 e  collecte: tbv onderhoud van de gebouwen)
 
Buiten de kerk
3. Kies vervolgens voor de derde optie, geven uit de Lijst
4. Vul de naam of plaats van je kerk in bij het zoekbalkje
5. Selecteer de kerk waaraan je wil geven en toets onder in je scherm op geven!
6. Druk tot slot op ‘volgende’ om de gift te voltooien.

Binnen de kerk:
3. Kies vervolgens voor de eerste optie: Collectemiddel.
4. Als de collectezak langskomt, houd je je telefoon bij de collectezak. Via een zendertje wordt er verbinding gemaakt met de app. Je hoeft je telefoon alleen bij de eerste collectezak te houden om voor alle collectes te geven.
 
Je download de Givt-app in Google Play of in de App Store. Kijk voor meer informatie over Givt op: www.givtapp.net.
 

© Gereformeerde Kerk Nijkerk   Leden   Account aanmaken?   ANBI   Privacy