Nijkerks Diaconaal Beraad
Lichtpuntjes rond de feestdagen en de zomervakanties.

Jaarlijks deelt het ndb rond de feestdagen (kerst en pasen) en de zomervakantie pakketten uit aan mensen in de gemeente Nijkerk die leven rond het sociaal minimum. Gewoon als een leuke verrassing en een extraatje voor de feestdagen of de vakantie. Omdat iedereen wel eens een beetje extra mag ontvangen.
Het NDB krijgt van de gemeente Nijkerk gegevens over welke inwoners van Nijkerk, Nijkerkerveen en Hoevelaken in aanmerking komen. Daarnaast kunnen leden van het Diaconaal Platform Nijkerk ook gezinnen aandragen.
Wil u meer informatie over deze verrassingspakketten dan kunt u contact met ons opnemen via de website van het NDB: www.ndbnijkerk.nl.