Vakantiegeldactie 2021

Zoals al aangekondigd, is de diaconie gestart met de jaarlijkse vakantiegeldactie. Er is inmiddels al een mooi bedrag binnen gekomen! Maar er kan nog meer bij.
De actie heeft, zoals altijd, als doel personen een kans te geven op vakantie te gaan of iets ontspannend te doen waar anders geen financiële middelen voor zijn. Dit houdt in dat de diaconie personen en/of families tijdens de vakantieperiode ondersteunt d.m.v. een éénmalige gift. Het gaat daarbij om mensen die niet of nauwelijks kunnen rondkomen van hun inkomen en dit extraatje goed kunnen gebruiken.

Doet u dit jaar ook weer mee?

Uw gift kunt u overmaken op rekeningnummer NL70 RABO 0347 8094 64. t.n.v. Diaconie Gereformeerde kerk onder vermelding van “Vakantiegeld”.

Namens de Diaconie,
Aart Hoeve, Bert Engel en Kees Vermeulen