Wij zijn dankbaar voor mensen als jou in ons leven

Lieve mensen,
Het jaar 2021 ligt achter ons. Team diaconie krijgt door het jaar heen dankbare berichten omdat we het verschil hebben kunnen maken soms met kleine en soms met grote dingen.
Graag delen we deze vaker met jullie.
Enkele voorbeelden van het afgelopen maanden:

Wij willen u hartelijk bedanken voor de kerstattentie die wij mochten ontvangen. Blij verrast waren wij met de twee mokken en het nieuwe logo van de kerk. Fijn wanneer anderen aan je denken. Dit is echt samen gemeente zijn.

Ik en mijn zoontje, willen jullie bedanken voor de mooie gift die we hebben mogen ontvangen met kerst! Dankbaar voor dit mooie en liefdevolle gebaar!

Vandaag mijn cadeautje van de kerk ontvangen! Erg leuk! Het nieuwe logo is heel mooi op de bekers! Het dagboekje ga ik zeker gebruiken. Ook met de versierde bladwijzer van Esther ben ik blij! Iedereen bedankt die hier druk mee is geweest!

Bij deze wil ik de diaconie ontzettend bedanken voor de financiële steun die jullie een bekende van mij hebben gegeven in de vorm van de huur en het vinden van een woonplek, zodat meneer niet dakloos op straat hoeft te verblijven. Een plek om op adem te komen. Wij zijn jullie dankbaar voor de onophoudelijke inzet hiervoor en het oog hebben voor de menselijke maat in dit alles.

Om zien naar elkaar kunnen wij niet alleen, daarom willen wij ook jou bedanken. Bedanken omdat je je dankbaarheid met ons deelde, omdat je mensen hebt aangedragen voor een gift, omdat je ons werk meeneemt in je gebed en omdat je ons werk financieel mogelijk hebt gemaakt.

Nu staat er weer een nieuw jaar voor ons en we hebben elkaar weer nodig. En wij zijn dankbaar voor mensen zoals jij in ons leven.

Team diaconie