Geachte heer/mevrouw,
Als Kom over en help zamelen we al jarenlang kleding in ten behoeve van kwetsbare mensen die leven in armoede. Tweedehands geeft anderen een nieuwe kans! Dankzij de inkomsten via kledinginzameling kunnen bijvoorbeeld kinderen naar school of naar een dagopvangcentrum. Ze krijgen daar een voedzame warme maaltijd en dat levert blije gezichten op!

Doneer je kleding aan het goede doel
Zijn jouw kledingkasten weer opgeruimd? Lever gebruikte kleding in voor kwetsbare mensen die leven in armoede. Door jouw kleding te doneren kunnen kinderen in landen als Oekraïne en Albanië naar school of naar een dagopvangcentrum. Ze krijgen daar een voedzame maaltijd. Tweedehands geeft anderen een nieuwe kans! Kijk ook op de website: www.komoverenhelp.nl/kleding

Je kunt jouw kleding en schoenen in sterke zakken naar het volgende inzamelpunt brengen: Kantoor Stichting Kom over en help, Beurtschipper 14, 3861 SC Nijkerk. Hartelijk bedankt!