Doen waar je goed in bent en zijn waar je nodig bent

Toch wel met een beetje met verbazing heb ik hele lijsten namen langs zien komen met mensen die we konden vragen voor ouderling, voorzitter kerkenraad, diaken en vele andere mooie taken voor Team Kruiskerk.
Toch zien veel mensen het niet zitten en zeggen nee. Omdat ze druk zijn met werk, een verbouwing, met pensioen zijn gegaan en noem maar op. Natuurlijk heb ik alle respect voor ieder zijn of haar eigen afweging. Maar we hebben elkaar echt nodig om het mooie werk in de kerk in Zijn naam te doen.
Wat zou het mooi zijn als mensen zich melden om te helpen bij de kindernevendienst omdat ze het zo fijn vinden de kinderen meer te vertellen over God, of de ouderen in onze kerk die ook meehelpen bij de kinderoppas want ach doordeweeks passen ze ook met veel liefde op hun kleinkinderen.
Doen waar je goed in bent en energie van krijgt maar vooral wat je voor Gods gemeente kan betekenen. In september valt het jaarboekje/spoorzoeker weer op jouw mat ik daag je uit blader deze eens door en kijk bij welk team jij je wilt aansluiten kijk eens mee met een overleg. Want samen zijn we team Kruiskerk.

Reageren of vragen? Bel gerust groetjes Trudy 06 38 89 30 35 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.