feed-image RSS-feed

Informatieavond Evangelisatie Commissie op 19 mei

Al meer dan 60 jaar heeft de Kruiskerk een Evangelisatie Commissie.
Wij organiseren bijzondere diensten zoals de kerstnachtdienst, de Paaswake met het concert van 19 maart en Kindercaravan de Rank.
Verder zijn we betrokken bij projecten zoals de Youth Alpha en de onlinediensten.

Als Evangelisatie Commissie zien wij het als onze taak om het beeld dat mensen hebben bij de wereld van kerk, God en geloof positief te beïnvloeden.
Leidraad daarbij is voor ons het evangelie van Jezus Christus.

Op dit moment bestaat ons team uit vijf mensen. We komen ongeveer 6 keer per jaar bij elkaar.
Ons clubje is op dit moment wat klein en we zoeken daarom versterking.
Als twee of drie nieuwe mensen bij onze commissie zouden aansluiten, zou dat geweldig zijn.
Nieuwe mensen betekent ook nieuwe ideeën en initiatieven. Dat is alleen maar goed. Zo houd je elkaar scherp!

Wil je meer informatie over wat wij doen of heb jij nieuwe ideeën die aansluiten bij onze werkzaamheden?
Kom dan donderdagavond 19 mei om 19:30 naar de Kruiskerk.
Wij organiseren dan een speciale avond om te vertellen wie we zijn, wat we doen en om te horen welke ideeën jij misschien hebt.