feed-image RSS-feed

En de winnaar van de Sponsorbingo is.... David

David Twente heeft door heel veel statiegeldflessen in te zamelen, in totaal € 60,- opgehaald voor India in Coronatijd. Het was het hoogste bedrag van de ingeleverde sponsorbingo en hiermee is David winnaar van de Sponsorbingo.
Tijdens de doorstroomdienst op 4 juli heeft David uit handen van Marian Lozeman, lid van ZWO, de prijs ontvangen. David, nogmaals gefeliciteerd met je prijs.
De Sponsorbingo werd door ZWO georganiseerd en liep vanaf 13 tot en met 30 juni. Kinderen konden aan de hand van de Sponsorbingokaart (zie Kompas van 12 juni) klusjes en activiteiten doen om geld in te zamelen voor India in Coronatijd. In totaal is er ongeveer € 100,- opgehaald en komt dus ten goede aan India in Coronatijd project van Kerk in Actie en samenwerkende hulporganisaties 555. Alle kinderen die mee hebben gedaan, en die zijn ondersteund door hun ouders, willen we bedanken voor hun inzet en enthousiasme. Met elkaar hebben we een mooi bedrag opgehaald in een korte tijd.
Voor meer informatie over het project 'Samen in actie tegen Corona, in India' verwijzen wij u naar bijgaande link: https://kerkinactie.protestantsekerk.nl/projecten/samen-in-actie-tegen-corona/
Met vriendelijke groet,
Mede namens de ZWO commissie