feed-image RSS-feed

Mededelingen van de ZWO-commissie

ZWO MEGA lege flessen- statiegeld actie

We willen jullie graag allemaal uitnodigingen om in de week voor zaterdag 11 juni lege flessen in te zamelen. Deze kunnen op zaterdag 11 juni tussen 13.00 uur en 15.00 uur naar onze kerk gebracht worden. Wij zorgen er dan voor dat alle lege flessen diezelfde dag nog worden ingeleverd bij de Boni, de opbrengst gaat naar Frank en Fleur!

Helpen jullie allemaal mee om lege flessen in te zamelen en/of statiegeld-bonnetjes te bewaren?

Uiteraard mogen jullie ons zaterdag 11 juni ook komen helpen om alle lege flessen in te leveren bij de Boni. We hopen natuurlijk op karren vol! Alle kinderen die lege flessen inleveren krijgen een klein cadeautje.

Willen jullie wel meehelpen met het inzamelen van lege flessen, maar kan je deze 11 juni niet bij de kerk brengen? Geen probleem, we zetten in de volgende berichtgeving in het Kompas een QR-code, waar jullie het statiegeld-bedrag aan kunnen doneren.

ZWO Kerkdienst Tweede Pinksterdag

Graag attenderen we jullie ook alvast op de kerkdienst van 2e Pinksterdag op maandag 6 juni! Traditiegetrouw organiseren wij als ZWO-commissie een kerkdienst in het teken van een onderwerp dat aansluit bij een goed doel dat wij als ZWO steunen.

Dit jaar staat 2e Pinksterdag in het teken van Frank en Fleur! Frank en Fleur komen binnenkort naar Nederland en willen tijdens de dienst op 2e Pinksterdag graag het e.e.a. vertellen over het werk wat zij doen in Uganda en hoe het is om als christen daar te wonen. De dienst start om 10.00 uur en wordt begeleid door ds. Van der Sloot.

Allen alvast van harte uitgenodigd!

Hartelijke groet,
De ZWO-commissie