feed-image RSS-feed

Beste Gemeenteleden,
ZWO: drie letters die voor drie woorden staan, die naadloos op elkaar aansluiten. Geen Zending zonder ontwikkeling, geen Werelddiaconaat zonder missionaire gedrevenheid, geen Ontwikkelingssamenwerking zonder diaconale ondersteuning.
De ZWO - commissie wil u bedanken voor uw gift in 2021! Inmiddels hebben wij ruim € 16.000,- van u mogen ontvangen. Dankzij uw donatie worden mensen over de gehele wereld geholpen door middel van het steunen van de projecten van Kerk in Actie.
Heeft u dit nog niet gedaan en wilt u dit alsnog doen dan kunt u uw bijdrage overmaken op bankrekening NL 60 RABO 0347 8279 77 t.n.v. Geref. Kerk inzake Zendingscommissie. of door het overmaken met behulp van bijgevoegde QR-code.
Uw gift blijft welkom om het werk van Kerk in Actie te ondersteunen. In het bijzonder ondersteunen wij het project Isa-e Church in Bangladesh, het werk van Thijs en Marike Blok in Zambia en het kinderbeschermings-programma MTC in Myanmar.
Bij voorbaat dank!
Namens de ZWO-commissie,