Spaart u mee voor projecten van Kerk in Actie: 40dagen

Oók komende zondagochtend kunt u, jij - groot én klein, volwassenen en kinderen: íeder die wil meedoen -  nog een spaardoosje voor projecten van Kerk in Actie in ontvangst nemen. Iedereen die afgelopen zondag niet in de gelegenheid was, of gewoon nog een spaardoosje wil, heeft daarvoor de kans na de ochtenddienst.
40 dagen waarin we uw, jouw, aandacht vragen voor projecten, bedoeld om nieuwe hoop te bieden en ondersteuning in geloof in een moeilijke omgeving: een nieuw begin.
40 dagen tot Pasen, inkeer, bezinning en gebed, stilstaan bij het lijden van Jezus én bij het lijden van onze naasten, dichtbij en ver weg.

‘Een nieuw begin,’ ook:
o … in Pakistan: versterk de christenen;
o … in Cuba: bloei van de kerk;
o … in Rwanda: opvang en scholing van weeskinderen.

Over Pakistan kon u lezen in Het Kompas van afgelopen week. Komende week kunt u meer lezen over Cuba. Spaart u allen mee?
Met Palmpasen en op 1e Paasdag kunnen spaardoosjes weer worden ingeleverd. Hartelijke groet van de ZWO-commissie,
Rob van Manen