feed-image RSS-feed

Gemeente Groei Groep

Zondagavond 7 oktober zijn we als GGG weer bij elkaar gekomen.
Na de zomerstop was het weer goed om met elkaar een nieuw seizoen te beginnen.
Op deze eerste avond hebben we uitgebreid de tijd genomen om elkaar op de hoogte te stellen van onze zomerse belevenissen.
Zo worden met elkaar de mooie en goede dingen  gedeeld. Maar ook voor de moeilijke en soms trieste zaken is er ruimte.

Het boekje Jozua staat voor dit jaar op de planning en met het eerste hoofdstuk doken we gelijk de diepte in. Over het goed en kwaad in deze wereld en de rol van het gebed.
Niet altijd  even makkelijk maar wel waardevol om hier zo met elkaar over door te denken en te spreken.
Gezelligheid en bezinning zijn zo prima te combineren, samen gemeente zijn dus.
Spreekt je dit aan? Iedereen is van harte welkom om een avond mee te maken.
Over het wanneer en waar kun je contact opnemen met de coördinatoren van de GGG: Stef en Marion Schep, tel. 8446402.
Namens de Zondagavond-groep 1,
Renate en Gert van Dijk