feed-image RSS-feed

Het Inloophuis

Op donderdag 22 november was er weer Inloophuis. De koffie en de thee stonden weer om 9.30 uur klaar evenals de koersbalmat en andere spelletjes. Ook de haakwerkclub was aanwezig en de eerste bezoekers meldden zich.
Na een kopje thee of koffie met een koekje erbij werd er even bijgepraat, daarna gingen enkelen aan het koersballen. Andere bezoekers zagen Rummy cup liggen en speelden dit spel. Er werden gesprekken gevoerd n.a.v. kaarten met vragen over b.v. : “waar speelde je vroeger het liefst mee”, of gewoon even anderen ontmoeten.
Om 10.15 uur kwam Jolijn, zij heeft in een apart zaaltje met een klein groepje een bijbels onderwerp besproken, wat als zeer inspirerend werd ervaren. Ook de haakclub haakten weer granny’s, haakpatronen werden uitgewisseld, er werd gepraat en gelachen.
Tegen 11.30 uur werd Chinese tomatensoep gekookt en de tafel werd klaar gemaakt voor de lunch. In de ochtend waren er ongeveer 50 mensen, waarvan 25 mensen bleven eten.
Als u/jij wilt weten hoe gezellig het is op donderdagochtend, vraag het aan Jolanda en Hanita, onze kosters, want zij willen allebei het liefst op donderdagmorgen werken, wanneer er Inloophuis is,  omdat het zo gezellig is.