feed-image RSS-feed

Kerkkamp helaas afgebroken….

Het is ontzettend jammer maar helaas is het Kerkkamp, dinsdag 20 juli, noodgedwongen stopgezet. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen zijn er twee Corona-besmettingen geconstateerd. De leiding van het kamp heeft de adviezen m.b.t. corona opgevolgd, en direct contact gezocht met de GGD. In samenspraak met de GGD is besloten om het kamp per direct af te breken. Een lastige, maar verstandige beslissing om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. De ouders van de kinderen hebben een brief gekregen waarin e.e.a. toegelicht wordt.

Onze gedachten gaan uit naar de kinderen die ziek zijn. Hopelijk herstellen ze voorspoedig. Maar natuurlijk denken we ook aan de kinderen die zo naar kamp hebben uitgekeken en nu thuis zitten. De teleurstelling zal groot zijn. Daarnaast realiseren wij ons dat er nu ook veel gezinnen in spanning en onzekerheid zitten. We bidden dat het aantal besmetting beperkt mag blijven en dat (bijvoorbeeld) geplande vakanties door kunnen gaan.

De begeleiders van het kamp bedanken we voor al hun inzet. Dankzij hen wordt kamp al jarenlang door veel kinderen gezien als de leukste vakantieweek van het jaar. We zien met elkaar uit naar betere tijden!

Namens de kerkenraad,

Nanda Tammes (voorzitter jeugdteam Kruiskerk)
Margriet van der Ploeg (voorzitter Kerkenraad Kruiskerk)